CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA

Hari:Khamis
Tarikh:19 Mei 2011
Masa:1710 pm

Assalamualaikum w.b.t


Klik Banner utk ke blog penganjur...

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA..

Herm...andai yeh...tapi yang sebenarnya saya tk de bf..tapi dh abg ben kata andai..saya pun andai la...bukan tk penah ada bf..penah ade bf dan penah merasa apa yang abg ben kata nie..so, sebab tue la saya join...

Andai kekasih dikebas orang, herm marah tahap gaban kt pompuan tue(kalau dapat cari no tepon pompuan tue marah2 la die...kalau tk dapat cari marah depan member je...heheee)...menangis tersedu2 kat bahu my bestfwen forever, kalau my BFF jauh saya call die suh die dengar saya nangis...Lepas tue makan banyak2...terutama makan coklat..bgtau adik2,citer kt diowng pastu diowng la tukang sampai kt ibu saya..itu jelah yang saya wt andai kekasih hati dikebas orang...walaupun perit utk menerima apa yang dilakukan oleh kekasih ku itu, tapi biar lah sakit seketika dari sakit selama2nye..

Herm bagi saya la..memang la sedih kekasih hati dirampas orang ketiga, tapi mungkin itu bukan jodoh kita dan segalanya ditentukan oleh YANG MAHA ESA, maka dengan hati yang terluka ku relakan pemergiannya bersama si gadis pilihan nya.Mungkin ada yang lebih baik untuk saya yang ALLAH telah tentukan.

Itu saja dari saya...

Sekian..^-^

2 comments:

MyraAyreen ^^ said...

takpe , dah takde jodoh kita ngan dia kan ,
mesti kita dapat lagi baik daripada dia ,

kena kuat hadapi setiap dugaan tu ,
namo sedey2 ,

datang jenguk dari segmen abang Ben jugak :p

sharifahzakiah said...

chill okay ^^ berlambak ag yang nak kt kite kn. wtpe nk trhegeh2 kat dye. huhu emo lak :D

salam singgah dari blog abg beng :D