CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, June 19, 2011

Adakah Anda Adalah diantaranya???

Hari:Ahad
Tarikh:19 Jun 2011
Masa:2250 pm

Assalamualaikum w.b.t


Sekarang ni memang dah hebohkan pasal hack mengehack ni Anonumous Group, Dragon Force dan, lain-lain lagi. Yang lagi mengejutkan apabilal list blogger yang bakal dihack ni dekat web gangblogger. Kalau korang nak tengok list tu leh la klik ni List Blogger Bakal diHack..

Memang ramai senarainye kt situ..so, utk senangkan korang, korang tekan " ctrl + f " utk tgk korang punya blog tersenarai or tidak kt dalam list tue...Alhamdulillah blog saya tk tersenarai..tapi tkt gak la tibe2 die nak hack kan...herm..apa la motif diowng hack2 orang punya blog, web dan sebagainye nie kan...

Herm..kalau korang tersenarai dalam list tue... cube la elakkan dari di hack, saya tk tau sgt..sbb saya bukan lah pakar dlm IT nie...so..nasihat saya..korang tukar la dulu password tue utk langkah pertama..seterusnya korang cepat2 lah tanya pada yang pakar sebelum korang dihack..

P/s:berhati2 lah....bukan di dunia luar je ade penjahat..dalam dunia IT nie pun ade jugak...

See you next time..
Thanks visit my blog..^_^

2 comments:

waeda alias said...

actually xreti lah nak wat. huhu

keynah said...

g je tekan link tue..then bukak je page tue..terus tekan ctrl + f..pastu taip link ko punya blog...