CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, January 15, 2011

~My AppLe~

ok...seperti yang saya janji..


malam yang indah ini saya akan tulis entry about my APPLE..


aku de apple merah yang sangat manis di pandangan aku..


walaupun apple tue hanyalah khayalan aku, tk penah wujud pun dalam kehidupan aku..tpi aku tk kisah dgn hidup mcm nie..sbb aku sgt bahagia disamping apple tersebut walaupun apple tk tau..tpi aku harap2 satu hari apple akan tau pasal aku..


ari2 yang mendtg amat bermakna hidup aku dgn apple aku..walaupun die hanya lah appLe dalam hidup aku..tpi apple nie sgt bermakna ok!!not sembarang apple..sbb this apple very2 sweet ok..huhu..

kowng tk leh usik atau sentuh die, sbb apple tue hanya milik aku..andai ditakdirkan satu hari apple tu jatuh ke tgn orang lain aku redho..sbb semua benda didunia nie bukan milik kite sorang dan semuanya telah diatur oleh yang maha ESA..tpi aku berharap sgt apple tue tidak jatuh ke tgn orang lain(harapan yang menggunung)..


aku akan sayang apple tue smpi bile2 walaupun aku tau satu hari nnt die akan busk..tpi tk beerti apple busuk diluaran itu busuk juga didalam..aku akan syang apple tue seadanya seperti mana ia menarik dan manis satu ketika dulu..aku berharap juga apple itu akan menyayangi aku(kalau tk sekarang, pd masa akan dtg)..


apple akan sentiasa manis sehingga bile2 dihati aku..walaupun dimamah usia..

terima kasih apple kerana buat saya gembira!!i really appreciate it..


seronok dapat mengenali apple tersebut walaupun sekejap...saya sayang awk!!


yang lain!!tolong jgn makan dan usik apple saya ok..just tgk je..this is a warning k!!


3 comments:

yanarab said...

spe apple 2??

Si Gadis Pipi said...

wah2...... saya si bunga lalala...
kinah dh pndai

keynah said...

yana:tk tau sapa...hahaha...rahsia ok!!!kih3..nk tau tunggu suatu hari nnt...

anisah:hehehe.pandai pe makcik??saya budak baru belajar..kalau salah tlg tunjukkan..hehehe