CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Tuesday, March 22, 2011

SPM

Hari:Rabu
Tarikh:23 Mac 2011
Masa:1245 am

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Ok...Dalam kelas tdi duk bising2 bile SPM kuar..
So, I dengan berbangga hati menjawab..
ESOK!!huish!!takutnye...
Eh..macam la die pulak yang amik result SPM...hahahaha...
Padahal masing2 dh Ijazah kan..sesibuk plak tnya SPM apahal??
Huhu...rupe2nya konon2 nk mengimbas kembali zaman2 nk g amik result dulu...hehehe
..

SO!!Ape Perasaan Kamu Semua time nk g amik Result SPM dulu???
I??herm...
Berdebar2..but bese je..sebab masa nk SPM dulu tk bersungguh2 stdy..
SO..I dh jangka pe yang i dpt..hehehe...
Tpi agak terkejut sbb de yang baik dri I jangkakan..hehehe...
Orang kata kite kalau nk target result nie kene expect yang rendah2 dulu...so nnt tk de lah kecewa sangat...Betul ke??Pikir2 lah sendiri ye..hehehe..

Ok!walaupun I dh diperingkat yang lebih jauh daripada SPM nie..I tetap berdebar2 tunggu result kuar lebih kurang jam 10-11 pagi nnt...
Sebabnye...My Sister salah sorang pelajar yang akan mengambil result SPM pagi nnt...
Huish!!berdebar2nya macam I pulak yang nk g amik result esok..hehehehe..

Anyway!!
GOOD LUCK to all SPM student 2010..(yang nak amik result la)
To my Sister..I always behind you darling...
Jangan Lupe text kakak tomorrow ok!
To all blogger yang nak amik result esok jugak I wish GOOD LUCK also.. Don't forget Doa n Selawat bnyk2 ok..


Sekian untuk entri kali nie..
Jumpe lagi..=)

2 comments:

Makau said...

sy x amek spm dlu..
masuk u pkai upsr je..

keynah said...

daus:wah!!hebatnye awk..kalau la saya tahu masuk u leh pakai UPSR tk yh saya susah2 amik SPm..hahaha!