CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, April 20, 2011

Akmal Hilmi

Hari:Khamis
Tarikh:21 April 2011
Masa:0146 am

Assalamualaikum w.b.t


Ha!budak yang duk wt L nie nama dia Akmal Hilmi..
Die nie junior saya masa kat Politeknik Shah Alam...tk caya tnya die sendiri..
Tanya la die mcam mane kakak Junior die nie garang!!hahaa!!pumping tk yh kate la kan mal!!kah3..
Ha!!garang kan kakak senior nie kan..garangkan..so!!kepada Sahabat Blogger, yang nk sgt panggil saya kakak jugak tue..tnya akmal dulu sebelum wt pape keputusan..hahaha!!

Tapi garang saya bertempat la kan..Sayang kakak kepada adik2 kan..Kalau dengar kata tk kene pape, tapi kalau tk dgr kata kene la..
Sebenarnya Akmal Hilmi nie salah seorang junior yang saya agak sayang(Macam adik sendri)..sbbnye die nie tk macam junior2 saya yang lain!
Haish!kalau saya ckp satu patah diowng menjwb sepuluh patah...kalau ckp 10 patah gamaknye 100 patah mereka semua jwb..mana la tk hangin kakak senior nie kan Mal!!hahaha...

Sebenarnye lama gak lost contact ngn Akmal Hilmi ni..masa mula2 abis dip dulu de gak chat2 kt FB, tapi bile dh smbng blajar lagi nie lost contact ngn junior2 PSA dulu..herm...sedih tinggalkan PSA..tpi nk wt cm ne, demi masa depan ku terpaksa jua tinggalkan PSA itu...
Dah2 emo plak..sebenarnye nk citer terjumpa Akmal Hilmi nie balik dlm Sahabat Blogger, nama macam familier la die nie...dan2 la tgn nie menari2 klik nama die.haish!nie junior saya nie...ok2...g wall yang die post kt SB tue..say!!Akmal Hilmi...nasib baik die remind senior die nie..lau tak!!jumpe nnt Pumping la..pe lagi..hahaha!!ok..kepada SB semua..jgn nk salah faham k.die junior saya...kalau de nasihat2 yang diberikan kepada die tue..korang amik la sekali..sbb die je yang saya kenal dlm SB tue..so banyk mention nama die je la nnt...nasihat tue utk korang jugak yeh..so!tk mo sedih2 yang nama tk mention tue..anggap je saya bagi jugak nasihat tue kt awk2 semua k.

Macam tue la serba sedikit tentang Akmal Hilmi dan Sakinah Razali..

P/s:nasihat yang diberi, semua orang boleh pakai ok!

Sekian...^_^

5 comments:

akmalhilmi said...

so touch lol n remind back to the memory
lagik2 kat btn
hahahah ;p

~Kirin Selama Perak~ said...

nak panggil kakak gak !
*degil*

keynah said...

Akmal:jgn..jgn..btn sgt bnyk memory..hahha..nanti nangis2..

KSP:jangan!jangan! la

ZuL said...

hahaha

keynah said...

abg senior:hahaha...nie kakak senior lagi dahsat tau!!nasib la abg senior tk wt cm tue..hahaha