CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

Hari:Sabtu
Tarikh:23 April 2011
Masa:2216 pm

Assalamualaikum w.b.t

Kali nie Abg Ben plak yang wt segmen..Abg Ben kata Abg Ben cari blog baru..Blog saya la tu antara salah sorang blog baru...Abg Ben kata blogger yang ada follower bawah 1000 je boleh join...huhu...Saya nie usah kata 1000, 100 pun belum sampai..hehehe..Dengan itu makanye, tangan pun terus la menaip entri ini kerana tarikh tutup hari nie jugak pada jam 12 malam kang!


Macam biasa la..sayarat2 kene letak header penganjur kt entri kite...Maka..saya telah pun memenuhi syarat pertama...Sayarat kedua dh letak dh kt Atas tue...Baca betul2 tajuk kt atas tue..betul2 ye...kalau tk nmpk sila pakai kanta pembesar utk menampakkanya...hehehe...

Abg Ben tanya Siapa Yang Mempengaruhi Anda Untuk Membuat Blog???

Tak de sape pun pengaruh saya wt blog nie, bermula nya blog nie masa ayah saya sakit tenat dekat ICU 2 thn lepas...iaitu 2009..kenapa terbitnya blog nie, sbb saya rasa mcm pengalaman yang saya alami masa itu saya perlu kongsi kan bersama orang ramai. Bukan tk de tempat mengadu tentang ayah, tapi saya rasa better bile saya dh tulis blog..So, bile orang tnya tentang ayah saya just bg link blog saya je..Sebab bile saya bercerita balik saya akan menangis..So, sbb tue lah blog nie dicipta oleh Sakinah Razali..

Abg Ben Tanya Lagi, Siapa Sumber Inspirasi Anda??

Firslty, sumber inspirasi terhasilnye blog nie konfirm2 la ayah saya Razali Ahmad..Ayah yang bg galakkan kepada saya utk wt blog nie..
Kedua, sumber inspirasi saya adalah Ibu saya..Kenapa???sebab die suka skodeng blog saya walaupun saya tk tahu!!ha!!ibu..kantoi sudah...akak dh tau..hehehe..
Ketiga, tentulah kawan2 yang menjadi sumber inpirasi..tanpa sokongan kawan2 tentu saya tk berani dan tk kan menulis blog nie sehingga hari nie..Walaupun tk ramai yang membaca tetapi saya masih ada pembaca yang setia..
Keempat, Sahabat Blogger adalah sumber inpirasi yang seterusnya..Kerana disitu saya banyak belajar tentang blog dari rakan2 blogger yang lain...

P/s:Terima kasih kepada semua yang mendorong saya dalam dunia blog ini..

Nak tau lebih lanjut tentang segmen ni korang leh klik seperti berikut:


Sekian..^_^

9 comments:

Syuxer said...

Saya singgah dari segmen ben ashaari cari bloglah aka awok blogger baru yer..

Salam perkenalan dan follow u..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

keynah said...

saya cari tpi tk jumpe..heheee...
ok..i follow u..

::Mastura Zakaria:: said...

jalan2 bace entry.....salam perkenalan=)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

HYE!! HYE!!
jalan2 dari segmen BEN ASHAARI
menjejak 53 kamooo disini~~~

❤salam singgah dari mummy weiyda❤
❤eppy blogging ya!❤

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

diyana said...

singgah sini!!
nak kenal2 antara satu sama lain..:))

miss afifa said...

jalan2 sini yer...

keynah said...

Masturah zakaria:waalaikumsalam..jalan2 je...

weiydaweingwaffa:kenapa semua ckp jalan2 dari segmen abg ben...tpi saya cari tk jumpe pun nama link blog saya...tlg bg link tue...

Diyana:singgah la....boleh2...jom kenal2...

miss afifa:jalan2 lorh..

mas saari said...

salam singgah n follow sini!
Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak dlm berblog..

AzriDeris said...

terbang dari segmen mr ben....n follow..heheh