CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, April 13, 2011

Contest : Saya Pun Comel La...

Hari:Khamis
Tarikh:14.04.2011
Masa:0408 am

Assalamualaikum w.b.t

Setelah sekian lama tk berblog atas sebab2 munasabah..saya pun tengok2 la blog saya n rakan2..
tetibe ternampak kt chatbox yang diberi oleh fiza bahawa saya di tag..terpinga2 gak la..ape yang die nie tag saya dalam blog die nie.eh!macam meraban je orang tag saya dalam blog die..dengan pantasnye tangan tekan link tersebut dan terbukak la blog cik Fiza nie ha!!

Dekat situ la saya tebaca pasai contest "Saya Pun Comel La"...owh!!comel ke saya untuk join this contest..huhu..COMEL la..tk caya nnt tgk gmbr yg kite upload k.hehehehe...



Ok2..yang anjurkan contest nie cik Esya Erisya yang comel nie ha..
Tak susah pun nak join contest nie..Korang follow je syarat2 yang cik Eisya nie bagi..Ni ha syarat2 die:

Syarat-syaratnya:

1) buat entry pasal contest ni and copy banner tu.. letak sekali kat entry tu..

2) letak picture anda yang comel-comel tu..

3) lepas tu tag kat 5 orang member anda..

4) lepas tu lagi, bagitahu kat member anda yang anda tag diorang

5) tinggalkan link entry anda dengan komen kat sini

6) laki and pempuan boleh join ok

Syarat pertama telah pun saya patuhi.
Seterusnya syarat kedua..Letak la pic korang yang comel tue..hehehehe..
Ni Pic saya yang paling comel ok!!


Then diteruskan lagi ngn syarat ketiga..Tag 5 orang kawan korang untuk pengetahuan mereka tentang contest ini..
Ini adalah rakan2 top 5 saya yang terpilih:


DONE!!Korang boleh g blog empunya blog kalau nak tau lebih lanjut..
Boleh klik banner or nama empunya contest...
Marilah memeriahkan lagi contest ini...

Sekian..^_^

5 comments:

Esya Erisya said...

thanks dear coz join :)

solehsunar said...

insyaAllah nti ada masa terluang soleh buat eh..:D

keynah said...

esya:welcome....hehehehe..=)

Soleh:jom2 kite meriahkan suasana yeh.

Dzulaikha said...

kalokne tag ni kne join jugak ke? blurr

keynah said...

ika:kene...hahaha